БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА OT 28,99 лв.

Търсене
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

HEALTH SUPPLEMENTS

Amiko

14.98 лв.

Хранителна добавка за нормално кръвно налягане

Редовният прием на Amiko:

  • Спомага за поддържането на нормално кръвно налягане
  • Благоприятства нормалното функциониране на нервната система
  • Съдържа обезмирисен чесън, което позволява да се приема дори сутрин

 

Препоръчвана дневна доза:  2 капсули на ден по време на хранене, заедно с много вода.

Категория: Етикети: , , ,

Описание

Amiko е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане. Със своята уникална X120/80  формула в комбинация със специално селектиран екстракт от глог, Магнезий и витамин В6, Amiko има благоприятен ефект върху здравето на сърцето. Уникалната X120/80 формула съдържа оптимално количество чесън, Калий и Витамин В1. Много клинични проучвания доказват полезните свойства на чесъна за поддържане на нормалната функция на сърцето и за здравето на сърдечно-съдовата система като цяло. Това, което прави чесъна толкова специален, е съдържащата се в него съставка Алицин. Алицинът е ключова молекула, отговорна за широкия спектър от антибактериални свойства. В дневния прием на Amiko  (2 таблетки) се съдържа 3 mg Алицин, който подпомага ежедневно правилната функция на Вашето сърце. Екстрактът от глог, който се съдържа в Amiko, е известен с това, че съдържа мощни антиоксидантни флавоноиди, а витамин В6 от своя страна допринася за правилното функциониране на нервната система.

ПРОДУКТЪТ СЪДЪРЖА

Активни съставки Съдържание в 2 капсули % РКП
Х120/80* 601,1 mg
Глог (Crataegus pinnatifida) 200 mg **
Магнезий (магнезиев оксид) 56,3 mg 15%
Витамин В6 (пиридоксинов хидрохлорид) 6 mg 429%
*Чесън на прах – обезмирисен (1% съдържание на алицин)** – 300 mg; калий (калиев хлорид) – 300 mg, 15% от РКП; витамин В1 (тиамин хидрохлорид) – 1,1 mg, 100% от РКП.
РКП – референтни количества за прием
**Неустановени референтни количества за прием

ВНИМАНИЕ

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява  на сухо и проветриво място при температура под 25оC. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. В случай на прием на антикоагуланти или предстояща операция, моля, консултирайте се с Вашия лекар. В случай на бременност е необходимо да се консултирате с лекар, преди да приемате лекарства или хранителни добавки. Не използвайте след датата на опаковката.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

  • 6 блистера x 10 капсули
  • листовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

 
количка
  • No products in the cart.