БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА OT 28,99 лв.

Търсене
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

HEALTH SUPPLEMENTS

b-Protekt

21.98 лв.

За имунитет и чревно здраве

Ползи от приема на bPROTEKT:

  • Благоприятства нормалното функциониране на имунната система
  • Подпомага възстановяването на чревния баланс като нормализира чревната флора
  • Благоприятства за редовността на червата
  • Благоприятен ефект по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес

 

Препоръчвана дневна доза:  1 капсула дневно между храненията.

При лечение с антибиотик приемайте b-PROTEKT минимум 2 часа след антибиотичния прием.

Описание

b-PROTEKT е ефективен синбиотик (пробиотик + пребиотик), съдържащ мощната NV6X формула в комбинация с 5 щама живи пробиотични бактерии. b-PROTEKT спомага по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес. Подпомага за възстановяването на баланса в гастро-интестиналния тракт, нормализирайки чревната флора. b-PROTEKT съдържа комбинация от 5 вида добре проучени бактерии, известни с полезните си ефекти за тялото на човека. Тези бактерии в комбинация със селектирани витамини в оптимални дози, имащи доказан благоприятен ефект върху имунната система, правят b-PROTEKT силен съюзник срещу гастро-интестиналнен дискомфорт. Живите бактерии в b-PROTEKT са Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum и Streptococcus thermophilus. Трите вида бактерии от семейство Lactobacillus спомагат за поддържане на кисела среда в червата, която може да предотврати развитието на вредни бактерии.

 

Lactobacillus acidophilus спомага за нормалното функциониране на храносмилателния тракт и допринася за усвояването на Калций и витамините от група В. b-PROTEKT съдържа и голямо количество Bifidobacterium longum, непатогенен пробиотик, който естествено се намира в стомашно-чревния тракт (главно в дебелото черво) и женското влагалище. B. longum подпомага храносмилането и защитата от вредни бактерии и взема участие в производството на жизненоважни витамини. Streptococcus thermophilus е мощен пробиотик, който е естествен обитател на дебелото черво и има многобройни проучени ползи, свързани с храносмилателната система и имунитета. Тази група полезни бактерии произвежда вещества, които могат да помогнат за облекчавнето на възпалителните чревни заболявания.

 

В допълнение към живите бактерии, b-PROTEKT съдържа уникалната NV6X формула със специално подбраните пребиотици (цитрусов пектин и инулин, извлечени от коренище на цикория), витамин С, витамин А, витамин В6 и витамин D3. Витамин В6 и витамин А допринасят за поддържане на нормалното функциониране на имунната система и спомагат за намаляване на стреса и умората.

ПРОДУКТЪТ СЪДЪРЖА

Активни съставки Съдържание в 1 капсула Живи бактерии в една капсула
NV6X* 218,74 mg
Lactobacillus bulgaricus ~ 40 mg 200 млн
Bifidobacterium longum ~ 40 mg 400 млн
Lactobacillus rhamnosus ~ 20 mg 200 млн
Streptococcus thermophilus ~ 20 µg 200 млн
Lactobacillus acidophilus ~ 10 µg 3 млрд
*Пребиотик: пектин** = 50 mg, инулин** = 100 mg; витамин С (L-аскорбинова киселина) – 60 mg, 75% от РКП; витамин В6 (пиридоксинов хидрохлорид) – 1.4 mg, 100% от РКП; витамин А (ретинил ацетат) – 800 μg RE, 100% от РКП; витамин D (холекалциферол) – 5 μg, 100 % РКП.
РКП – референтни количества за прием
** Неустановени референтни количества за прием

ВНИМАНИЕ

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Ако сте на лечение с антикоагулати или Ви предстои операция, моля консултирайте се Вашия лекар. При бременност се консултирайте с Вашия лекар преди приемането на каквито и да е лекарства или хранителни добавки. Не използвайте след датата на опаковката.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

  • 2 блистера х 10 вегетариански капсули
  • листовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

 
количка
  • No products in the cart.