Безплатна доставка при поръчка над 29 лв.

Търсене
Безплатна доставка при поръчка над 29 лв.

HEALTH SUPPLEMENTS

Neovista Next

19.98 лв.

Активна грижа за очите

Ползи от приема на Neovista Next:

  • Допринася за облекчение на текущия дискомфорт – умора, замъглено зрение, сухота
  • Спомага за забавяне на прогресията на хронични очни заболявания
  • Подпомага за намаляване на оксидативния стрес в очните структури
  • Спомага за поддържането на ясно зрение

 

Препоръчвана дневна доза: 1 таблеткa дневно

Схема на прием: На всеки 6 месеца да се прави 10 дни почивка

Категория: Етикети: ,

Описание

Neovista Next е хранителна добавка с мощна комбинация от антиоксиданти и микроелементи, които допринасят както за поддържането на ясно зрение през деня и нощта, така и за активната грижа на зрителната система в бъдеще.

Neovista Next съдържа уникалната съставка годжи бери – добре позната от китайската народна медицина като „суперхрана“ и много силен антиоксидант. Плодовете на годжи бери съдържат много полезни за очите активни съставки, както и голямо количество картеноиди, от които основен представител е зеаксантин. Екстрактът от годжи бери в Neovista Next има най-високото възможно съдържание на активните съставки зеаксантин и над 60% липополизахариди.

В Neovista Next се съдържа оптимално количество от пигмента лутеин, извлечен от растението невен (Tagetes erecta). Лутеинът е известен с благоприятното си действие за намаляване на фототоксичното увреждане на клетки в ретината. Neovista Next съдържа един от най-силните антиоксиданти в природата – астаксантин, извлечен от микроскопични водорасли (Haematococcus pluvialis). Черната боровинка в Neovista Next осигурява мощна антиоксидантна защита на зрителните структури и допринася за устойчивостта на ретината срещу различни увреждащи фактори, съпътстващи очните неразположения. В състава на Neovista Next присъстват още цинк, селен и витамин С.

Благодарение на тази комбинация от съставки Neovista Next спомага за забавяне на прогресията на различни офталмологични заболявания, както и допринася за облекчение на текущи очни неразположения и дискомфорт.

ПРОДУКТЪТ СЪДЪРЖА

Активни съставки Съдържание в 1 таблетка % РКП
Екстракт от годжи бери (с 60% LPS – липополизахариди) 300 mg **
Екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus) 80 mg **
Vitamin C (L-ascorbic acid) 60 mg 75%
Лутеин (извлечен от Targetes erecta) 10 mg **
Цинк 2,5 mg 25%
Selenium (L-selenomethionine) 90 µg 164%
Астаксантин (Haematococcus pluvialis) 40 µg **
РКП – референтни количества за прием
** Неустановени референтни количества за прием

ВНИМАНИЕ

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и проветриво място на температура под 25оC. Да се държи на недостъпно за деца място. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. В случай на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар, преди прием на хранителни добавки. Да не се използва след датата, обозначена на опаковката.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

  • 30 таблетки
  • листовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

 
количка